Silvia Nilsson Cickovska

Fastighetsmäklare

+46762 - 33 40 69

silvia@elitefastighet.se

Vill du att Silvia Nilsson Cickovska kontaktar dig?

  Mer om mig

  Grundare och ägare till ELITE Fastighetsförmedling. Entreprenör och företagare i över 15 år. Utbildad fastighetsmäklare via FEI och medlem i Mäklarsamfundet. Specialutbildad inom sälj via Closers Only & The Broker. Förmedlar bostadsrätter, småhus och nyproduktion i Malmö, Svedala och Trelleborg.

  5/5 i betyg(9 omdömen)
  30 , 2023 - Östra Farmvägen 19AB

  “Världens bästa mäklare! Hon kommer nå långt❤”

  28 , 2023 - Barsebäcksvägen 103

  “Silvia och hela teamet på ELITE har varit helt fantastiska i hela processen med vår försäljning. Silvia ger verkligen 200% av sig själv för sina kunder, oerhört trevlig mäklare och var alltid tillgänglig och ett oerhört stöd hela vägen! Vi är så enormt nöjda och kommer självklart välja Silvia och ELITE igen vid nästa försäljning. Mvh säljarna på Barsebäcksvägen 103”

  27 , 2023 - Långhögsvägen 22

  “Vi tackar mäklare Silvia med team på Elite fastighetsförmedling för ännu ett lyckat samarbete. Förstklassig service, snabb återkoppling, tryggt, proffsigt och prisvärt! Den bästa mäklarfirman som vi har haft nöjet att göra affärer med. ”

  06 , 2023 - Nötesjövägen 121-0

  “Mycket driven och duktig mäklare och en otrolig bra support från !”

  05 , 2023 - Johan Kocksgatan 30

  “Alltid glad och positiv med en härlig energi. Professionell, tillgänglig och lätt att kommunicera med. En mäklare du kan lita på. Tack Silvia, med team, på ELITE Fastighetsförmedling för ditt/ert engagemang vid försäljning av lägenheten. Ert nästa uppdrag från oss blir husförsäljningen. Vi rekommenderar Silvia alla dagar i veckan!”

  Besök min sida hos Hitta mäklare.