SÄLJ DIN BOSTAD MED OSS

SÄLJ MED OSS!

Varje bostadsförsäljning är unik och kundernas önskemål skiljer sig ofta åt. En del prioriterar högsta tänkbara slutpris medan andra sätter tryggheten främst. Därför vill vi gärna träffa dig så tidigt som möjligt i processen, för att få förståelse för din situation och därefter skräddarsy en passande lösning. Vi går igenom marknadsläge, tidsplan, eventuella värdehöjande förbättringsåtgärder och diskuterar om bostaden bör säljas på öppen marknad eller off-market.

Vi investerar stort i din bostadsannons med professionella bilder, video, annonsering och marknadsföring på 8 olika kanaler och sociala medier. Homestyling ingår i alla våra försäljningar! Du kommer ha en personlig kontakt och rådgivning med en cert. inredare & stylist där du kan få rådgivning om eventuella förändringar, förbättringar eller förberedelser för att uppnå bästa resultat i försäljningen. Vi jobbar alltid efter kvalité framför kvantitet!

OSLAGBAR SERVICE

Med vår oslagbara service och tillgänglighet gör det oss unika som mäklarbyrå! Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder och du kan kontakta oss i princip dygnet runt, veckans alla dagar.

HÖG KVALITET

En genomgående hög kvalité är kännetecknande för ELITE Fastighetsförmedling. Från styling, fotografering och annonsering till visning, uppföljning och hur vi jobbar under budgivning samt konstant återkoppling till våra säljare och köpare. Vi ligger alltid i framkant och arbetar hårt för att överträffa kundens förväntningar. Det är av vårt största intresse att fortsatt bibehålla vårt 5-stjärniga omdöme på både Hittamäklare.se och Reco!

FOTOSTYLING INGÅR ALLTID NÄR DU ANLITAR ELITE FASTIGHETSFÖRMEDLING!

Med vår Cert.Inredare & Stylist från Homestyling by Elite anpassas din bostad för rätt målgrupp och deras behov med en stor mängd produkter. Vi lyfter fram bostaden på rätt sätt och får den att sticka ut i mängden! Genom att skapa en inspirerande miljö med rätt möblering och detaljer som presenterar bostadens bästa möjligheter, ytor och funktion kommer vi höja din bostadsförsäljning.

Välkommen till vår sajt Homestyling by Elite för att läsa mer, och tveka inte att ringa oss vid frågor och funderingar!

Önskar du boka ett förutsättningslöst möte med en av våra mäklare och få en kostnadsfri värdering? Fyll gärna i kontaktformuläret nedan så kommer en av våra mäklare att kontakta dig. Önskar du bli kontaktad utav en specifik mäklare, skriv mäklarens namn i ”meddelande” fältet.

Boka kostnadsfri värdering

    © ELITE Fastighetsförmedling  |  [cookie_settings]