KÖPA ELLER SÄLJA FÖRST?

Att sälja sin bostad är ett viktigt beslut och därför är det viktigt för oss på ELITE Fastighetsförmedling att vi erbjuder kostnadsfri rådgivning inför din bostadsförsäljning. Du har säkerligen många frågor och funderingar om vad som händer med bostadsmarknaden, vad händer med räntorna framöver eller hur en bostadsförsäljning går till.

SÄLJ NÄR DET PASSAR DIG Letar du efter ditt drömboende men inte hittat det än? Förbered dig nu och sälj när du har hittat ditt drömboende. Med vår tjänst ”Snart till salu” kommer din bostad ut och marknadsförs till vårt kundregister och sociala medier. Tjänsten är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till att sälja om du skulle ångra dig. Tjänsten ”Snart till salu” är ett effektivt sätt att nå ut till potentiella köpare och när du är redo så har vi förhoppningsvis hittat rätt köpare till din bostad.

Fyll gärna i formuläret nedan så kommer en av våra mäklare att kontakta dig inom kort för ett kostnadsfritt rådgivningsmöte. Du kan även email oss på info@elitefastighet.se

VILL DU FÅ MER INFORMATION OM TJÄNSTEN ”SNART TILL SALU”?
Fyll gärna i kontaktformuläret. Inom kort kommer en av våra mäklare att kontakta dig.

Boka kostnadsfri värdering